Jentson ütleb, et see, et Hunt veel kaubaks ei läinud, ei tähenda, nagu ta mõnest juba meeskonna leidnud mehest kehvem oleks.

"Teinekord ei olegi küsimus selles, kui hea mees sa oled, vaid selles, mis tiimile kasulikum on. Vahel võetakse rivaalide eest lihtsalt nende ihaldatud mehi ära, et hiljem vahetus teha. Näiteks võis San Francisco 49ers arvestada, et nad saavad Hundi ka järgmises ringis kätte ja otsustasid sellise liigutuse kasuks," rääkis Jentson, kes lootis salamisi isegi, et Hunt esimese ringi lõpus ehk hetkel kõige kõvemate meeskondade poolt ära võetakse.

Jentsoni sõnul võib see, kas mängija valitakse esimeses või teises ringis, talle palganumbri osas väikest erinevust tähendada, kuid meeskonna põhitegijaks võib väga vabalt tõusta ka teises ringis valitu. "Väga palju on neid, kes on esimeses ringis valitud ja istuvad praegu hoopis pingil, samas kui põhikoosseisus madistavad drafti teise ringi mehed," rääkis ta.

Jentson on kindel, et Hunt teises ringis siiski endale meeskonna saab. Kuigi televaatajatel ja kaasaelajatel pole veel aimugi, millises meeskonnas Hunt mängima hakkab, siis Jentsoni sõnul on tal endal kerge aimdus juba olemas.

"Eks ta teab selle järgi aimata, kes tema vastu rohkem huvi on tundnud ja teda piilumas-küsitlemas käinud. Kindlasti on tal endal suurem ettekujutus kui meil," lisas Jentson.