Meenutagem esmalt Ahuni 2004. aastal Sakalale antud intervjuud. "Hundi-poisiga läheb raskeks: ta viskab ketast juba staadioni teise otsa ja muudab elu ohtlikuks," rääkis treener toona 16-aastasest Hundist. "Jõudu on tal nii palju, et ainult imesta. "Ta tõstab 135 kilo rinna peale! Harilik inimene ei saa seda raskust maastki lahti. Ta on tõesti tuleviku mees."

Ahun meenutab ka 2013. aastal Hundi mitmekülgsust. "Mängisime korvpallis oma heitjate rühmaga Viljandimaal esikohale ja eks siis juba öeldi, et ta on vale ala valinud," muigab staažikas treener.

"Ta oli maakonna esimeste hulgas ka sprindis ning tuli oma vanuseklassis Eesti meistriks kõrgushüppes," rääkis Ahun. Juunioride maailmameistriks tuli Hunt aga teatavasti hoopis kuulitõukes ja kettaheites.

"Marguse ja Märdiga käisime kogu talve väljas ketast heitmas, tänapäeval on raskem noori spordi juurde tuua," tõdeb 73-aastane Ahun. 

"Tema iseloomu näitab see, et kui ta Ameerikasse läks, tõi ta kogu oma vana varustuse koolimajja ja ütles "jaga poiste vahel välja". Kui ma siis kuidagi moka otsast küsisin, et kas ta mingit raha ka tahab - varustus oli ju korralik -, vastas ta ei," meenutab Ahun.

Endisel treeneril pole Hundi kohta sõnagi halba öelda. Lõpetuseks tõdes ta, et Hundiga oli nauding tööd teha.

Vaata kogu intervjuud Rein Ahuniga: