„Margus on niivõrd andekas sportlane, et ükskõik, mis spordiala ta oleks valinud, oleks temast saanud maailma tipp,“ ütles Wollmann intervjuus Delfile.

„Teie Eesti poiss on Euroopas sündinud sportlastele teerajajaks selle spordiala juurde – temast saab üks esimesi Euroopas sündinud profijalgpallureid ja teie maa võib tema üle tõeliselt uhkust tunda. Ma tean seda täiesti kindlalt, et tema on küll väga uhke selle üle, kust tema pärit on,“ ütles Wollmann.

Kui vigastused Marguse teele takistusi ei sea, on Wollmann kindel, et temast saab NFL-is edukas pallur.

Wollmann on üle 20 aasta olnud eestlasest ketteheitetšempioni Aleksander Tammert juuniori treener ning aitas Tammerti ka Ateena olümpial pronksmedalile. Lisaks Tammertile on Wollmann aastaid treeninud teist suurt kettaheitestaari, kahekordset olümpiavõitjat ja maailmameistrit leedulast Virgilijus Aleknat.

USA-sse tuli Margus Hunt 2007. aastal just Wollmanni käe alla treenima, kuid sattus juhuste kokkulangemise tõttu hoopis jalgpallimeeskonda. Wollmanni sõnul oli tal samal ajal tohutu heameel ja suur kahjutunne, kui andekas õpilane jalgpalli juurde sattus. „Ta oleks ka kettaheites võinud jõuda olümpiapoodiumile, aga nüüd tuleb rõõmustada, et ta on jõudnud NFL-i. Elan talle südamest kaasa,“ ütles treener.

Loe pikemat intervjuud Dave Wollmanniga laupäevasest Eesti Päevalehest.