Oli arvata, et Chiefs, NFL-i võimsaima rünnakuga meeskond, teeb skoori ja esimese rünnakuga jõutigi hoobilt touchdownini – 7 : 0. Coltsi kaitset poleks justkui olnudki. Ka teisel rünnakul jooksis Chiefs nagu nuga mittte läbi või, vaid läbi hapukoore – 14 : 0. Kolmas rünnak võeti sedavõrd maha, et Chiefs piirdus löögiväravaga – 17 : 0.

Coltsi rünnak NFL-i ühe kehvema kaitse vastu? Sellest polnud põhjust rääkida, sest esimese nelja pallivaldamisega ei saadud kordagi vajalikku 10 jardi täis ning pall tuli loovutada vastasele.

Neljanda Chiefsi rünnaku peatas Colts lõpuks ning nii edukalt, et blokeeriti äralöök ja jõuti väravaalasse – touchdown ja 17 : 7 Chiefsile.

Paraku jooksis mängujuht Patrick Mahomes peagi touchdowni seisuks 24 : 7.

Nagu kõigest veel vähe oleks, lõi Adam Vinateri poolaja lõpus ka lühikeselt maalt löögivärava mööda. Ehk siis Colts tegi kõik endast oleneva, et mängu mitte võita.

Teisel poolajal otsustas Coltsi kaitse tööle hakata ja lubas Chiefsil saada vaid ühe touchdowni, rünnak aga puhkas edasi.

Teise poolaja esimese Chiefsi rünnaku suutis Colts peatada ja siin oli suur osa Hundil, kes oli kahel korral vastaste mängujuhti kätte saamas ja too tegi ebaõnnestunud söödu.

Telekommentaatorid ärgitasid, et Coltsi rünnak võiks teha kasvõi midagigi, kuid ei, kolme rünnakukatsega ei saadud taas 10 jardi täis ja pall läks Chiefsile.

Kolmanda veerandaja lõpus sai Coltsi kaitse palli Chiefsilt kätte 20 jardi kaugusel nende väravajoonest. Kas skooriti? Loomulikult mitte – Coltsi mängujuht Andrew Luck pudistas palli vastasele.

Kuus minutit enne lõppu leidis Lucki sööt lõpuks T. Y. Hiltoni, kes jooksis touchdowni, kuid Vinateri arvas, et tore oleks lisapunktiüritus mööda lüüa – 13 : 24. Vastuseks jooksis Chiefs touchdowni lõppseisuks – 13 : 31.

Chiefsi, kel on NFL-i parim rünnak, 31 punkti polnud hullu, ent Coltsi rünnak oli olematu ja sellest ka kaotus.

Nüüd jääb oodata, kellega Hunt uue lepingu sõlmib ja palju ta palka saama hakkab.