Hundi panuseks jäi kahe palliga läbimurret üritava ründaja mahamurdmine.

Eksperdid pakusid: kumb võidab duelli, kas Bengalsi kaitseliin, kuhu kuulub ka Hunt või mängujuhti Tom Bradyt kaitsev Patriotsi ründeliin, see võidab ka mängu. Bengalsi kaitseliin jäi alla.

Kohtumise alguses olid Hunt ja kaaslased aktiivsed ega lubanud Bradyl võimutseda. Ent mida aeg edasi, seda rohkem NFL-i ilmselt parim quarterback soojaks sai. Mängu lõpuks söötis Brady 376 jardi ja 3 touchdowni.

Bengalsi mäng lagunes siis, kui mängujuht Andy Dalton oma väravaalas pikali pandi – safety tähendas vastastele 2 punkti ja lisaks ka palli. Bengals sai liialt karistusi, rünnak ei toiminud loodetul moel ning ründeliin ei suutnud Daltonit kaitsta.

Kuue vooru järel on Bengalsil kirjas 2 võitu ja 4 kaotust. Play-offi pääsemiseks võib kaotada järgmisest 10 mängust ühe, äärmisel juhul kaks. Raskeks läheb.

Järgmisel pühapäeval kohtub Bengals kodus Cleveland Brownsiga.

Enne mängu

Eksimisruumi jääb Bengalsil üha vähemaks. Hetkel on meeskonnal kirjas 2 võitu ja 3 kaotust. Selleks, et play-offi pääseda, tuleks piirduda 5, äärmisel juhul 6 kaotusega.

Patriotsi seis on 4 — 1 ja pärast neljamängulist võistluskeeldu on platsil tagasi nende mängujuht, neli Super Bowli võitnud Tom Brady. Koduväljakul ja just AFC konverentsi meeskondade vastu — AFC põhjadivisjonis mängib ka Bengals — on Brady eriti võimas ja võitnud Gillette Stadiumil 49 mängust 48.

Kõik eksperdid on kindlad: Patriots rullib Bengalsist üle, kui just kaitseliin Bradyt ei peata. Seega tuleb äärekaitsja Hundil ja ta kaaslastel vesi kivist välja pigistada. Mäng algab Eesti aja järgi kell 20.