Telekanal väidab, et 39-aastasele Denver Broncosi mängujuhile anti keelatud ainet Indianapolise kliinikust ning selle toimetas mängijani tema naine.

"Need süüdistused on täielik rämps. Sellist asja pole juhtunud," vahendab maailma meedia 2006. aastal Indianapolis Coltsiga Super Bowli võitnud Manningu reaktsiooni.

Dopingutarvitamine toimus väidetavalt 2011. aasta hooajal, kui mees paranes kaelaoperatsioonist ning jättis kogu hooaja vahele. 2012. aastal liitus Manning Broncosiga.

"Ma tõesti ei suuda uskuda, et keegi midagi sellist eetrisse laseb. Kes iganes seda väidab, on selle välja mõelnud," jääb Manning kaitsepositsioonile.

Dopingufilm põhineb eksperimendil, mille viis läbi varjunime all tegutsenud Briti sportlane Liam Collins, kes korraldab võistlusi seenioridele vanuses 35+. Collins intervjueeris Indianapolise kliinikus töötanud farmatseuti Charlie Sly'd, kelle sõnul sai Manning nende käest HGH-d ehk kasvuhormooni.

Sly on hiljem Al Jazeerale väitnud, et Collins lindistas nende vestlusi tema teadmata ning on oma ütlustest taganenud. "Need väited nende lindistuste peal, mida Al Jazeera plaanib eetrisse lasta, on täesti valed. Neid ei tohiks mingilgi juhul ega moel avaldada," sõnas ta.

Dopingufilmist käib läbi ka endise poksikuulsuse Mike Tysoni ning veel mitmete NFL-i profimängijate nimed.