“Kui tiiserite ideestamiseks järjekordselt maha istusime, olime natuke nõutud. Nagu “Tujurikkuja” loomisest pajatanud Avandi ja Sepp, kes kurtsid, et räägivad pärast iga saadet, kuidas järgmiseid tuleb varakult tegema hakata, aga lõpuks jäädakse ikka viimasele minutile. Meil on samamoodi – kui tähtajasurvet peal ei ole ja üritus veel silme ees ei terenda, siis ideed lendama ei hakka,” kommenteerib loomeprotsessi Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. “Sel korral käis klippide režissöör Ants Martin Vahur välja idee, et milleks teha üks – teeme sel korral parem kolm! Arvestades töö- ja ajakulu tundus see hullumeelne, aga läksime ideega siiski kaasa ja nii saigi. Tambet oli ka kohe nõus, kuna võitlejad on viisakad mehed ja nendega on lahe koos asju teha,” lisas Tõnissaar.

Erinevalt eelmistest kordadest ongi Saku Suurhallis toimuva ürituse puhul loodud kolmest osast koosnev sari, mille esimene verivärske osa on just välja tulnud. Iga järgmise osaga keeratakse natuke vinti juurde ning need jõuavad fännideni kahe nädala jooksul.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – Saaremaa Lihatööstus RAJU 11 - toimub 20. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis.