Kampaania raames näeb suve jooksul üle Eesti suuremates linnades plakateid noorte Eesti tippsportlastega – vehkleja Julia Beljajeva, tõkkejooksja Rasmus Mägi, freestyle-suusataja Kelly Sildaru ja võrkpallur Robert Täht kinnitavad vaatajatele, et üheskoos oleme võimsad, kiired, erakordsed, võidukad. Veelgi enam - üheskoos oleme suured. Sotsiaalmeedias jagavad oma lugusid laulu- ja tantsupidudel käimisest, koorilaulutundidest ja rahvatantsutrennidest teisedki tippsportlased, nende seas Gert Kanter, Ksenija Balta ja Ingrit Puusta.

Kulturist Ott Kiivikas on aastakümneid tagasi kokkupuutunud nii tantsimise kui ka laulmisega. "Kõigepealt meenub mulle peotants, kus ma käisin lühikest aega. Kui tagasi mõelda, mis tantsukarjääri lõpetamise põhjus oli, siis ma natuke pelgasin tüdrukuid," on Kiivikase kõige kirkam mälestus seoses tantsuga.

Poistekoori päevilt on talle kõige eredamalt meelde jäänud lugu "Kord olid niidud rohelust täis". "Ma olen alati imetlenud inimesi, kellel on väga hea laulu- või pillimängu oskus," lisas kulturist ja kutsus videos üles noori oma andeid ära kasutama.