TMZ Sport avalikustas video 9. augusti vahejuhtumist ning lisas sinna juurde, et miljonäridest spordistaarid kaklesid Instagrami-kaunitari Montana Yao pärast. Konflikti algne põhjus olevat olnud Yao populaarsus sotsiaalmeedias.

Nagu selgub, siis suurema suuvärgiga oli ameerika jalgpallur Cravens ning Beasley asus elukaaslase au kaitsma. Nimelt on Beasley ja Yao juba mõnda aega paar. Märtsis sündis ka nende esiklaps Makai Joseph Beasley.

Kakluses oligi jõulisemaks pooleks ameerika jalgpallur ning nii pidid korvpallurile appi tõttama nii temaga kaasas olnud sõber ning ka elukaaslane.

Hiljem suundusid mehed juba tänavale, kuid ei ole teada, kuidas olukord jätkus. Cravens postitas hiljem aga Snapchati video, kus kiitles korvpalluri tümitamise üle.

22-aastane Beasley tegi eelmisel hooajal Denveris korraliku läbimurde ning viskas põhihooajal keskmiselt 11,3 punkti. Ilmselt ootab mees praegu väga kopsakat pakkumist, kuna ta olevat tagasi lükanud Nuggetsi 27 miljoni euro suuruse lepingu.

24-aastane Cravens on NFL-is pallinud kaks hooaega ning mees on samuti teeninud miljoneid dollareid. Praegu on ta aga tööta, kuna Broncos heitis ta augustis meeskonnast välja.