Pulmad peeti naise kodulinnas Pittsburghis. Pärast kiriklikku laulatust peeti suurejooneline pidu, millest mõned jäädvustused tänu külalistele ja nende nutitelefonidele ka sotsiaalmeediasse on jõudnud. Üheks pulmapeo tipphetkeks oli Alisoni ja tema õe Sarah Bollywoodi stiilis tantsunumber:

Alison ja Stephen hakkasid erinevate meediaväljaannete teatel käima ilmselt 2014. aastal ning kihlusid 2016. aastal, mil sellest andis Instagramis teada Stepheni nõbu, endine professionaalne tennisist, indialane Prakash Amritraj. USA-s sündinud 35-aastane Stephen on samuti tennisemängijana Indiat esindanud. Üksimängus on tema karjääri parim edetabelikoht 973., paarismänus aga 192. (saavutatud 2008. aastal).

Stephen on pärit tõelisest tenniseperekonnast. Tema isa Anand ja onu Vijay vedasid India meeskonna 1974. aastal Davis Cupi finaali, kus loobuti protestiks apartheidipoliitika vastu Lõuna-Aafrika Vabariigi vastu mängimast.

Stephen töötab hetkel organisatsioonis nimega Universal Tennis Rating, mis tegeleb tennisemängijatele soodsamate harjutusvõimaluste otsimse ja võimaldamisega. Tema enda tennisekarjääri lõpetasid vigastused. Pärast seda on ta töötanud treenerina ning teinud koostööd selliste maailma nimedega nagu Mardy Fish, Sam Querrey, Steve Johnson, Danielle Collins, Rajeev Ram, Austin Krajicek jpt.

Anett Kontaveit on Riske'iga (nüüd Amitray) mänginud kahel korral ning mõlemad mängud talle 2016. aastal kaotanud. Kanepi on kolmes omavahelises kohtumises ameeriklannaga (viimati tänavu Miamis) peale jäänud korra - 2013. aastal jäi Riske Kanepi teele Wimbledoni kolmandas ringis. Kanepi jõudis tol korral veerandfinaali.

"Ma mõtlesin alguses, et ma ei tea, mida ma siin teen. Vaatasin ringi, et keegi, palun, jumal, aidake mind! Teises setis üritasin maha rahuneda ja tegin, mis suutsin," kommenteeris Riske Delfile, olles Kanepile kaotanud 2:6, 3:6.