Londonis West Endi linnaosas Tape'i ööklubis toimunud pidu leidis aset augustis vaid mõni päev enne hooaja algust. The Sun'i teatel viibis sellel ligi tosin mängijat, kelle ümber tiirutasid spetsiaalselselt selleks sündmuseks kohale tellitud 70 tüdrukut. Staaride arve jäi ajalehe andmetel 25 000 ja 30 000 naelsterlingi vahele.

"Mängijatega räägitakse ning neile tuletatakse nende kohustusi klubi ees meelde," kommenteeris videot Arsenali pressiesindaja.

Kõige kompromiteerivamad kaadrid on ajalehel 30-aastaseks sakslasest Mesut Özilist, kes tõmbab end videos naerugaasist ilmselgelt "pilve" ning lebab diivanil poolteadvusetus olekus. Dilämmastikoksiidi tõmbavad ka 27-aastane Prantsuse ründaja Alexandre Lacazette, Gaboni ründaja Pierre-Emerick Aubameyang, kes on hetkel Premier League'i suurim väravakütt, Bosnia kaitsja Sead Kolasinac ja 19-aastane Prantsuse poolkaitsja Matteo Guendouzi.

Videost käivad läbi ka Armeenia poolkaitsja Henrikh Mkhitaryan ja Saksamaa kaitsja Shkodran Mustafi, kuid nende käes õhupalle ei nähta.

Üks peol viibinud naistest rääkis, et vutimeeste raju pidutsemine oli tema jaoks šokeeriv. "Kohale toodi "hippy crack'i" kanistritega kastid, mängijad puhkusid õhupalle täis ja tõmbasid neid sisse," kirjeldas ta.

"Nad olid gaasist pilves - mõned neist tundusid minestavat. See läks päris metsikuks. Özil tundus ühel hetkel audis olevat. Ta võttis õhupallist suure sõõmu, näis teadvust kaotavat ja kukkus oma toolile. Noort poissi lokkis juustega ärgitati samuti proovima ning efekt oli isegi hullem. Ta kukkus täiesti ära ja vajus diivanisse."

"Uskumatu oli nii öelda sportlasi ja eeskujusid näha võtmas selliseid riske nii ohtliku ainega. Nende fänne ja treenerit oleks selline asi kohutanud. Asi läks rämedamaks, kui joogid välja toodi. Mõned neist lahkusid tüdrukutega mustades Mercedestes, pidu vaibus kella nelja ajal."

Järgmisel nädalavahetusel oli Arsenalil mäng valitseva Inglise meistri Manchester Cityga, kellele kaotati 0:2. Pärast seda jäädi 18. augustil võõrsil 2:3 alla ka Londoni Chelseale.

Praegu hoiab Arsenal Premier League'i tabelis viiendat kohta. Kõikide sarjade peale on suudetud kaotust vältida 20 mängus järjest. Homme kohtutakse liigas 17. kohta hoidva Huddersfield Towniga.