Pidu toimus Vabankis pisikeses ja teistest eraldatud ruumis, kus kohal olid ka 2011. aasta antikangelased Andrus Veerpalu ja treener Mati Alaver. Lisaks väisasid üritust mitmed suusaliidu partnerid, teiste seas veetsid lõbusalt aega ka Lembitu Kuuse ja Jaak Mae.

Järv ise ei soovinud Delfiga lahkumispeo muljeid jagada, öeldes SMS-i teel, et "las need peomuljeid jäävad pidulistele".

Järv lahkus suusaliidust, kuna ta kaotas Veerpalu dopingusaaga alguses avalikkusele näkku valetades oma usaldusväärsuse. "Samamoodi sai minu mitteusaldusväärsusele viidates kahtluse alla seada kogu organisatsiooni usaldusväärsuse," ütles Järv 31. oktoobril "Aktuaalsele kaamerale", mil vastav otsus suusaliidu juhatuse koosolekul tehti.

Nimelt väitis Järv kohe aprillis, kui Veerpalu dopingu A-proov positiivseks osutus ja uudis sellest tahtmatult meediasse lekkis, et positiivset dopinguproovi ei olnud. Hiljem tunnistas ta, et oli sunnitud "mitte tõtt rääkima". Praegu oodatakse Rahvusvaheliselt Spordiarbitraažilt Veerpalule määratud kolmeaastase võistluskeelu ja dopinguproovide paikapidavuse suhtes lõplikku otsust.