Tänavu toimus heategevuslik motokross Tanel Leok ja sõbrad kolmandat korda ja oli osa suurest motokrossipeost Estonian Motocross Weekend. Teiseks kandetalaks sellel mõnusal nädalavahetusel oli igasügisene motokrossi sõprade ja mehhaanikute tippüritus MMM. Läbi osalemise Tanel Leok ja sõbrad üritusel andsid oma panuse heategevusse MM-sarja tippsõitjate hulka kuuluvad Jevgeni Bobrõšev ja Shaun Simpson ning paljud teised. Kokku koguti tänavu läbi ürituse ja selle raames toimunud oksjoni 12 000 eurot, kolme aasta kokkuvõttes on läbi õnnetuse liikumispuude saanud lapsi toetatud 35 000 euroga. Kolm aastat tagasi esimest korda peetud heategevusliku motokrossi Tanel Leok ja sõbrad korraldustoimkond kinnitas, et traditsiooni jätkatakse kindlasti.

"Mul on hea meel, et saame sellel aastal olla varasemate aastate tasemel ja anda läbi õnnetuse liikumispuude saanud laste toetuseks tänavu 12 000 eurot," lausus Tanel Leok. "See tähendab meile palju ja loodan, et see aitab paljusid. Üritus ise on iga aastaga läinud professionaalsemaks, selles osas tänan oma sõpru, kes seda on teinud ja vaeva näinud. See, et kolme aastaga oleme kogunud toetuseks 35 000 eurot näitab, et oleme õigel teel ja seda teed tahame jätkata. Heategevuslik motokross Tanel Leok ja sõbrad on rahvusvahelises krossimaailmas tuntud, sellele on aidanud kaasa sõitjad, kes siin on käinud. Kindlasti soovime jätkata tippsõitjate Eestisse toomist, kes seeläbi annavad oma panuse heategevusse."

Auli Lõoke, Eesti Liikumispuuetega Inimeste Liit: "Suured tänud Tanel Leokile ja tema sõpradele! Esimene kord kui nad meie juurde tulid, et rääkida mida ja kuidas nad teha soovivad, ütles Tanel, et sellest võiks saada traditsioon. Nüüd, kus kolm aastat on see üritus toimunud võib öelda, et see ongi juba traditsioon, millel on suur tulevik. See toetus mis on tulnud kolmel aastal läbi Tanel Leok ja sõbrad heategevuskrossi, on selgelt tuntav ja see raha on olnud peredele abiks ning sellega on tehtud suuri asju."

Selle aasta parim Eesti motosportlane Tanel Leok rääkis üritusel ka oma tegemistest uues tiimis Rockstar Energy Suzuki. Number 12 all järgmisel aastal MX1 klassi MM-sarjas osalev Tanel on hetkel aktiivselt teinud ettevalmistusi uueks hooajaks.

 "Peamiselt olen praegu tegelenud üldfüüsilise ettevalmistusega, olime just tiimiga kaks nädalat Portugalis, kus olid väga head tingimused," lisas Leok. "Tiim ise on suurepärane, kõik on äärmiselt professionaalne. Portugalis olid kohal kõik Suzuki sõitjad, nii MX1 kui MX2, treenerid, arstid. Väga hea on sedasi tööd teha. Olen väga rahul ja kõik sujub ettevalmistuses plaanipäraselt."