Ajaleht paljastas, et Woods rikkus nende suhte täpselt samal moel, nagu kunagi oma abielu. Selle asemel, et kaotusvalu pudelipõhja matta, maandab golfiäss pingeid võõraste naistega seksides. Saatuslik üle aisa laskmine juhtus veebruaris, kui Tiger langes välja San Diego Farmer's Insurance Classic turniirilt.

"Ta langes tagasi seksisõltuvuse küüsi," ütles üks Woodsi sõber Inglise kõmulehele. "Lindsay sai sellest naisest teada. Ta kohtus naistega alati, kui ta sõidus oli. Täpselt nagu neil Eliniga oli."

Eelmise libastumise korral väitis üks Hollywoodi prostituut, et Tiger maksis talle kohtumiste eest kokku 40 000 dollarit. Elinile jäi ta vahele tekstisõnumitega. Nüüd aga nähti Woodsi teise naisega koos ning mees tunnistas libastumise ise üles.

"Kui Tiger aru sai, et neid on nähtud, hakkas ta muretsema ning tunnistas Lindsayle teo üles. Eliniga ta seda ei teinud. Jah, Tiger pettis jälle. Kuid see polnud keegi eriline. Ta tahtis tõesti, et Lindsey oleks see üks ja ainus, aga keeras jälle kõik kihva. Ta ei saa sinna midagi parata. Tal on sõltuvus."

"Teades Tigerit, siis ta isegi ei võta seda petmisena, sest seal pole mingit romantikat ega tundeid. See on lihtsalt stressi maandamine."