2011. aasta Miss Soome Sieppi postitas paar nädalat tagasi Instagrami palju tähelepanu püüdnud fotoseeria. Postituse alt leiab palju kommentaare, ühe autoriks on tuntud rallisõitja Latvala.

"Jää voodisse, lae akusid ja alusta nädalat uue energiaga. Muideks, üks kirjeldamatult ilus naine lamab su voodis," kirjutas Latvala, lisades kommentaari juurde ka südamest silmadega emotikoni.

Latvala kompliment püüdis omakorda palju tähelepanu, kui mehe sõnumi on nüüdseks meeldivaks märkinud juba 165 inimest ning sellele on mitu neist ka vastanud. Latvala sõnul tuli selline tähelepanu tema jaoks üllatusena. "Tahtsin siira kommentaariga ainult head. Ma poleks kunagi arvanud, et sellest midagi kerkib," rääkis ta Ilta-Sanomatile.

Latvala on viimasel ajal olnud üha rohkem ajakirjanduses just ralliväliste teemadega. Põhjuseks on olnud nii tema ebaõnnestunud suhe Maisa Torppaga, kui ka vaidlus Soome maksuametiga. "Minu eesmärk on alati olnud autoralli MM-sari. Viimastel aegadel olen tundnud, et saan sama palju tähelepanu ka eraeluliste teemadega, ehkki ma pole isegi maailmameister," tõdes Latvala.

Oktoobris avaldas 18-kordne MM-etapi võitja Latvala elulooraamatu "Elämän erikoiskoe" ("Elu kiiruskatse"). Järgmisel aastal peaks see ilmuma ka eesti keeles.