Nimelt läinud üks 54-aastane Soome fänn teisipäeva õhtul tähistama jäähokikoondise võitu MM-il Kanada üle, kui asutusse tungis Venemaal tuntud kriminaal Vjatšeslav Datsik, keda kutsutakse ka "punaseks Tarzaniks". Mees vabanes hiljuti Siberi vangilaagrist ning võitleb nüüd Venemaal moraalsuse eest.

Datsik tuli bordelli ning käskis seal viibinud külalistel ja töölistel paljalt õue minna. Kokku kümnel isikul ei jäänud muud üle, kui pöörduda lähimasse politseijaoskonda. Datsikil, kellel õnnestus sündmuskohalt põgeneda, oli see samal õhtul juba teine sarnane "õppetund" - varem oli ta veel ühe mehe sarnasest asutusest alandaval moel välja kihutanud.

Lisaks soomlasele viibis bordellis veel üks mees. Lõbunaised olid pärit Venemaa erinevatest piirkondadest, lisaks Ukrainast ja Nigeeriast.

Datsiki otsitakse nüüd taga süüdistatavana inimeste kinni hoidmises, ähvardamises ja loata korterisse sisenemises. Ta on Venemaa meediale saatnud kirju, milles väidab, et tema tegevust toetavad Peterburi ametnikud, kes talle varsti ka raha saadavad. Datsik väidab, et alates aprillist on tema abiga kinni pandud ligi 50 bordelli.