33-aastane endine Inglismaa koondislane, abielus Coleen Rooneyga, käis D.C. Unitedi meeskonnakaaslastega kahes Vancouveri klubis, flirtis tüdrukutega - The Sun teab, et suisa kolmega - ning lõõgastus baariomaniku korteris mullivannis.

Rooneyt nähti koos teiste mängijatega koos rummikokteile kummutamas ning klubist võttis ta kaasa ka salapärase brüneti, kellega koos on inglast pildistatud ka hotelli fuajees liftide ees. VAATA PILTE SIIT!

The Suni teatel alustas seltskond jalgpallureid pidutsemisega kella 22.30 paiku õhtusöögiga ühes kohvikus, kust paari tunni pärast võeti takso ja sõideti Twelve Westi ööklubisse. "Nad kõik seisid kõigepealt järjekorras ning siis pandi mängijad VIP-järjekorda. Võis näha, kuidas klubi juhtkond nende eest hoolitses. Nad said kiiresti sisse," rääkis üks allikas. "Sees pandi nad VIP-alasse, kus serveeritakse jooke ning mille lähedal tantsivad tüdrukud poodiumi peal."

Hiljem nähti Rooneyt lõbusalt aega veetmas glamuurselt riietunud tüdrukuga, kes paistis olevat 20-ndates eluaastates. Peolt lahkuti varahommikul musta limusiiniga, mis siirdus järjekordsesse klubisse trendikas Yaletowni linnaosas. Jätkus pidutsemine šampanjabaaris Pierre'sis. Kui see asutus sulgeti, kutsus kohalik baarmen mehed ja nende saatjannad oma korterisse.

Kell 5.30 hommikul naasid mängijad oma meeskonna hotelli, 34-korruselisse Hyatt Regency'sse. Rooney lahkus hotellist pühapäeval vaid paar tundi hiljem, lehvitas fännidele ning läks lennukile, et tagasi Washingtoni sõita.

The Sun on juba jätkuloona avaldanud loo sellest, kuidas Rooney abikaasa nõudvat mehelt, et ta oma lepingu Washingtonis koheselt üles ütleks ja koju oma naise ja nelja lapse juurde Suurbritanniasse tuleks. Coleen olevat selle pärast lausa ise Ameerikasse kohale lennanud.