„Aasta stiilseima jalgpalluri valimine on ilus traditsioon. Jalgpallikoondislaste tegemisi jälgitakse pingsalt, nad on ühelt poolt ühiskonnas laiemalt eeskujuks ja teiselt poolt esindavad Eestit rahvusvahelisel tasandil. Stiili üks osa on kindlasti ka iseloom, omapära, isiksuse väljatoomine,“ selgitas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

„Tänan Baltmani ja neid inimesi, kes minu poolt hääletasid. Selline tunnustus oli minu jaoks üllatus, sest stiilseid mehi on meil koondises palju! Püüan tiitlit väärikalt kanda, esindades Eestit nii Saksamaal klubijalgpallis kui ka koondise tasandil,“ lausus Ragnar Klavan.

Rahvuskoondist võib vaadata kui visiitkaarti maailmas ning Baltmani ülikondades ja mantlites saavad Eesti jalgpallurid kanda Eestis disainitud ning toodetud maailmatasemel kvaliteediga riietust. Läbi Eesti spordi ja sportlaste toetamise soovib Baltman propageerida ülikonna kandmist kui esindusliku rõivastuse alustala. Sportlased on alati olulised eeskujud ka noortele – jalgpallurite abiga saame kasvatada uut ülikonnakandjate põlvkonda. Varem on aasta stiilseima jalgpalluri tiitli pälvinud Sergei Pareiko ja Tarmo Kink.

Baltman (www.baltman.eu) on Eesti Jalgpalli Liidu sponsor alates 2006. aastast, varustades Eesti rahvuskoondise mängijaid esindusrõivastega. Jalgpallurid, treenerid ja ametnikud kannavad esindusüritustel Baltmani eritellimusülikondi ja mantleid. Aasta stiilseima jalgpalluri valisid Baltmani kliendid ja fännid.