Tabloidleht The Sun kirjutab, et 31-aastane Manchester Unitedi mängija jäi pärast mängu Watfordis asuvasse The Grove hotelli, kuigi enamus tiimikaaslased kasutasid võimalust ja külastasid koduseid. Nelja päeva pärast ootas ees sõprusmäng Hispaaniaga, kust Rooney vigastuse tõttu eemale jäi. See toimus eile ja lõppes 2:2 viigiga.

Baari teises otsas toimus parasjagu pulmapidu, kuhu nokastanud Rooney end väidetavalt ise kutsus.

"Wayne oli koos jalgpalliliidu ametnikega baaris, jõi õlut ja punast veini. Ta kandis Inglismaa särki ja lausa tahtis, et teda ära tuntaks. Ta oli alguses nii sõbralik, et me arvasime, et ta on lihtsalt Rooney teisik ja tahab meid lollitada. Ta näeb päriselt vanem välja. Ta kõne oli segane, huuled veinist punased ja silmad ära joonud. Kesköösel tuli ta küsima, kas võiks pulmakülalisi tervitada. Ta poseeris fotode jaoks, ajas pruudiga juttu ja jõi veel palju," kirjeldas üks hotellis viibinu.

"Võin vaid järeldada, et ta tähistas võitu Šotimaa üle. Ta nägi tõesti s*** välja. Kui ta kella ühe paiku hommikul lahkus, ei olnud see sugugi ilus vaatepilt."

Inglismaa koondislased said peatreenerilt pärast reedest 3:0 võitu Šotimaa üle vaba päeva ning pidid end uuesti näole andma alles pühapäeva pärastlõunal. Rooney jäi pidutsema koos Raheem Sterlingu, John Stonesi ja Phil Jagielkaga.

"Tema võimed on viimase paari aastaga kahanenud. Tal on küll palju kogemusi, kuid sellest on vähe abi, kui sa enda eest ei hoolitse," ütles üks allikas The Sunile.