Abielusadamasse tüürinud Navratilova ja Lemigova kohtusid esimest korda 14 aastat tagasi Pariisis, kooseluni jõuti kaheksa aastat hiljem. Endisel modellil Lemigoval on erinevatest armulugudest kaks tütart, 13-aastane Victoria ning 8-aastane Emma.

"Algselt olime Martinaga vaid sõbrannad," meenutab Lemigova . "Ta käis minu tütardega tennist mängimas. Hiljem arenesid tunded armastuseks. Kuidas ma tütardele meie suhet selgitasin? Mitte kuidagi. Nad nägid, et ma olen õnnelik ja nad võtsid Martina omaks. Nii lihtne see oligi."

Küsimused hakkasid tulema siis, kui vanem tütar Pariisis kooli läks ja seal öeldi Victoriale minu ja Martina suhte kohta halvustavalt. "Ütlesin siis tütrele, et Martina on inimene, keda ma armastan ja ilma kelleta ma elu ette ei kujuta. Ja ma mäletan väga hästi, mida tütar meie vestluse lõpus sõnas - ka mina tahan, et Martina meiega koos elaks," lisas Lemigova.

Tol ajal ei olnud veel samasooliste abielud Prantsusmaal lubatud ja ametliku kooselu registreerimiseni jõuti aastaid hiljem. Moodsa pere lastena on Lemigova tütardel nüüd kaks ema.

Vaata pulmapilte SIIT!