Nimelt avaldas erilisi sadomaso ja muude fetišitega prostituuditeenuseid pakkuv Kim Petro väljaandele Enquier loo, kuidas Phelps temalt kord ühte pikantset teenet palus.

Petro kohtus kuulsa ujujaga 2013. aasta veebruaris internetikuulutuse kaudu, mis lubas klientidele: "Täiesti ehtne, ülirinnakas ja kurvikas fetiši pakkuja. Minuga veedetud aeg on hästi veedetud aeg. Mind ei šokeeri miski. Ära häbene."

Phelps kutsus ta oma hotellituppa ning maksis naisele 900 dollarit peo peale. Naine väidab, et kui ta hotellituppa jõudis, võttis Phelps ära oma särgi ja püksid ning näitas, et ta kannab nappi naiste aluspesu. Nad suitsetasid veidi kanepit ning siis läks asjaks.

"Kui ta ütles mulle, et ma jooksin enne hotelli tulekut natuke vett, sain kohe aru, mis tulemas on. Pidin nagunii tualetti minema. Mõtlesin, et võin seda sama hästi ka raha eest teha!" rääkis Petro.

"Ma istusin tema kohale voodisse ja urineerisin ta peale. Kui ma valmis sain, küsis ta, kas ma võiksin teda rahuldada. Loomulikult olin ma valmis kuulsa olümpialase jaoks pisut reegleid rikkuma, seega ma tõmbasin ta püksikud alla."

Naine näitas Enquirerile ka telefoninumbit, millelt Phelps helistas, tõestamaks, et ta ei aja mingit udujuttu.