"Me pole kunagi tahtnud sporti või võistlusvaimu negatiivsesse valgusse panna. Meil on kahju, kui keegi tundis ennast postitusest solvatuna; võtsime need koheselt maha. Tahame oma vabandused esitada kõigile, keda see puudutas," seisab nüüd samal Facebooki lehel.

Üks vihaseks aetud portugallane kommenteerib selle all: "Häbi teil olgu! Te olete lugupidamatu ja ebaprofessionaalne bränd ega saavutanud kogu selle totra, ebanaljaka ja solvava kampaaniaga midagi positiivset. 10,6 miljonit inimest panid teie suud lukku ning lõpetasid Pepsi joomise. Ja nagu me Portugalis armastame öelda: kala mädaneb peast. See on lihtsalt seletatav selliselt: kui sa liiga palju räägid, neelad sa lõpuks konksu alla ja saad kinni püütud. Olen kindel, et te ei unusta oma telekat sisse keerata, kui Portugal Brasiilias mängib. Ja veel - ärge unustage sulgeda "Friends Stadiumi" (eilne mänguareen Friends Arena Stockholmis - toim) katust."

Ronaldo lõi Rootsi - Portugali MM-valikturniiri play-off'is kõik portugallaste neli väravat, neist kolm sepistas ta eile õhtul. Vastasseisu võitis Portugal kahe mängu kokkuvõttes 4:2.

VAATA SIIT, millised pildid Ronaldo fännid marru ajasid.