"Mäletan eredalt ühte pühapäeva õhtut, kui ma Kimi ja ta sõpradega Melbourne'is kohtusin. Üks neist oli kivimaja suurune hokiäss," vahendab Iltalehti katkendit Priestley raamatust "The Mechanic: The Secret World of the F1 Pitlane".

"Me lõpetasime Kimi sviidis Crown Towers hotellis ning loomulikult läks olukord käest ära. Mööbel oli katki, joogid põrandale valatud ja üks tüüp kukkus endal laua nurgaga pea veriseks."

Hullem oli alles ees. Priestley meenutab, et umbes kuue ajal hommikul tellis Räikkönen toateendindusest kümme Inglise hommikusööki (munad, peekon, vorstid, oad) ja õlut juurde. Algas toidusõda!

"Poole tunni pärast nägi see tuba välja kui sõjatsoon. Mul olid oad peas kinni ja valge särk oli ketšupine. Sviidi tapeet oli täielikult toiduga kaetud ja inimesed rebisid enda kaitseks kardinaid alla. Mäletan, et Kimi istus nurgas ja kaitses end sülearvutiga, endal munad ja röstsai juustes rippumas."

Hiiglasliku kompensatsiooni maksis hotellile kinni Räikköneni mänedžer Steve Robertson.

Räikkönen sõitis McLareni tiimis aastatel 2002-2006. Austraalia GP-d ta selle aja jooksul ei võitnud, küll aga tuli esimesel kahel aastal järjest kolmandaks.