Saate tegijad esitasid kevadel väljakutse Kuku raadio "Mehed ei nuta" spordiajakirjanikele TriStar triatlonil osalemiseks, mis innuga vastu võeti. Nüüd on aga selgunud, et spordiajakirjanike meeskonda võistlusele ikkagi välja ei panda.

Sellest hoolimata otsustasime välja panna oma meeskonna," rääkis võistlusest Ring FMi
juht Toomas Hoole. "Kuna saatejuhid Gert Kullamäe ja Marko Kiljak on kahjuks muude tegemistega seotud, pidime kiirelt leidma võistkonda asendusliikmed. Seega läbib ujumisdistantsi võrkpallur Kristjan Kais, mina võtan enda peale rattadistantsi ja jalgpallur Marko Kristal vastutab jooksuosa eest. Distantsi pikkuseks on ühtekokku 111 kilomeetrit," lisas Hoole.

Ring FMi meeskonna liikmed on lubanud distantsi läbida seninägematul viisil - Kristjan Kais kavatseb ujumisdistantsi läbida samaaegselt ajalehte lugedes, Toomas Hoole sõidab Andrus Augi jalgrattal ja Allan Orase rattakingadega, Marko Kristal jookseb viimase kilomeetri aga selg ees.

Triatlonifestival TriStar Estonia toimub 5. kuni 7. augustini Pühajärvel. Osavõtjatel on võimalik osaleda ühel kolmest distantsist: 111 kilomeetrit, 33,3 kilomeetrit ja 11,1 kilomeetrit. Augusti alguses
toimuval triatlonil peetakse ka ühisarvestust SEB 5. Tartu Rulluisumaratoniga – triatlonil osalejate ajad liidetakse rulluisumaratoni tulemustega ja ühisarvestuse võitjatele antakse välja auhinnad.