Kui Lakersi peatreener Byron Scott ütles juba kaks kuud tagasi, et maailma tugevaimas korvpalliliigas oma debüüthooaega tegev Russell käitub kohati nagu 14-aastane, siis nüüd lekkis internetti ka video, mis sellele jutule justkui tõepõhja annab.

Nimelt on 20-aastane Russell hotellitoas salaja filminud 30-aastast tiimikaaslast Nick Youngi, küsides temalt muuhulgas seda, kas viimane on oma kihlatut - räppar Iggy Azaleat - ka petnud. Young pahaaimamatult ka 19-aastase tüdrukuga petmise üles tunnistab, kuid nüüd on see jutt lekkinud internetti ja seejärel on Lakersi mehed noort mängumeest eirama hakanud.

Nimelt kirjutab ESPN täna, et nende allikate kohaselt ei ole ükski Lakersi mängija Russelliga isegi ühes söögilauas valmis istuma. Veelgi enam, kui Russell mängu eel riietusruumi sisenes ja oma koti maha pani, tõusis Lou Williams demonstratiivselt püsti ja asus riietuma mujale.

Asja teeb veelgi kurioossemaks tõik, et Youngi kihlatu Iggy Azaela täna Twitteri kaudu D'Angelo Russellit salajase filmimise eest tänas.