Kampaaniaga kutsub Eesti Vähiliit üles kõiki mai viimasel neljapäeval rõivastuma teksadesse ning kandma rinnas roosat linti. „ Aktsiooni eesmärk on suurendada naiste ja meeste teadlikust rinnavähist ning koguda raha rinnavähi ennetustegevuseks. Roosa lint on lootuse sümbol. Ühtse rõivastuse eesmärgiks on aga näidata, et hoolid algatatud kampaaniast, oma lähedastest ja neist, kes põevad rinnavähki,“ selgitas kampaania patroon Birgit Varjun.

Tuluõhtul toimub veel palju muudki põnevat, muuhulgas demostreerivad saatesarja ”Eesti Tippmodell” tüdrukud G-Star RAW kevad-suvist
kollektsiooni, moelaval näidatakse ka Richbeth re-use teksakollektsioon ning lisaks suur pesushow. Erilise etendusega üllatab Itaalia teksabränd MET, kus modellideks Eesti parimad naiskorvpallurid. Üks osalejatest rahvuskoondise kapten Merike Anderson kommenteerib:” Naisterahvana puudutab antud teema eelkõige just meid endid ja seetõttu soovime omalt poolt kaasa aidata selle teadvustamisele. Osalemine kampaanias Teksades rinnavähi vastu on väga hea võimalus oma panus anda. Iga heategu annab positiivse emotsiooni ning sellise emotsioonin pealt on koondisemängude tsüklit alustada”.

Terve õhtu keerleb õnneratas, kus iga loos võidab ning üks sajast võtmest avab õnnelaeka, milles peidus väärikas auhind . Õhtut juhib Tauri Tallermaa.

Naiste rahvuskoondise Euroopa Meistrivõistluste valiksarja mängud algavad 13.juunil. Esimene kohtumine peetakse Audentese Spordihallis Šveitsi vastu. Mäng algab kell 19.00.