Režisöör Jon Klaczkiewicz filmi „Neljas staadium“ on selle aasta üks ägedamaid lumelauafilme, mis tekitab küsimusi ja annab ka vastuseid. Kuidas tekib lumi ja kuhu kaob raha? Kas Jaapani Alpides sajab lumi alt üles? Miks Putinile ei meeldi pikajuukselised poisid? Kes mõtles välja riigipiirid? Kuidas mägimajakeses mitte hulluks minna? Kas Kamtšatkal pokestoppe ka on? Kus ei ole keegi veel surfanud?

„Neljas staadium“ linastub lisaks täna õhtule vee homme 12. novembril kl 15:30 Apollo Kinos Mustamäel ja 16. novembril kl 18:00 Kinos Kosmos.

Selle aasta Pimedate Ööde filmifestivali (PÖFF) programmi kuulub taaskord Eesti Olümpiakomitee spordifilmide programm. PÖFF põhiprogrammis linastub tänavu neli spordifilmi, millele lisandub PÖFFi alafestivali, laste- ja noortefilmide festivali Just Film programmist veel kuus sporditeemalist linateost. Käesolev festival on PÖFFi ja EOK jaoks neljas järjestikune aasta, kus sporditeemad festivalil eraldi fookuses on. 20. Pimedate ööde filmifestival toimub 11.-27. novembrini.

Spordifilmide järgsete aruteludel aitavad spordi tausta avada paljud oma valdkonna tipptegijad. Täpsemat infot linastuvate spordifilmide juures toimuvate arutelude toimumise aegadega Eesti Olümpiakomitee kodulehelt http://www.eok.ee/p%C3%B6ff-2016-spordifilmid ja Olen Olümpiafänn Facebookist www.facebook.com/Olympiafann.

Tutvu 20. PÖFF Eesti Olümpiakomitee spordifilmide programmiga siin.