Ajalehe teatel oli 50-aastane poksikuulsus tennist vaatamas oma tütrega, kui ta haaras ühe Ben & Jerry's "Half Baked" nimelise jäätise (maksab dollarites 5.50) ning asus seda kohe ilma maksmata sööma.

Õnnetu jäätisemüüja jutustas oma loo: "Ma olin nagu: "Kas see juhtus praegu päriselt?" Tysoni pilk ütles: "Ma tahan praegu jäätist" Ja ta lihtsalt võttis selle!" Mis ma oleksin pidanud siis tegema? Temaga kaklema? Ta on Mike Tyson."

Appi tõttas kaugemal seisnud naismüüja, kes hüüdis: "Vabandust, kas sa kavatsed selle eest maksta ka!?" Kuid Tyson ignoreeris teda ja kõndis lihtsalt edasi. Vähemalt nii kinnitavad pealtnägijad.

Just külmarve saanud müüja pöördus siis oma ülemuse poole ja küsis, mis ta peaks tegema, kuid viimane oli öelnud: "Ah, see on Myke Tyson, las olla!"

Lugu tasub siiski lõpuni lugeda. Nagu selliste juhtumitega ikka, oli tegemist arusaamatusega. Tyson, keda tennisehuvilisest tütar Milan kättpidi teises suunas tiris, lasi jäätise eest maksta oma võõrustajal, USA Tenniseakadeemia (USTA) kõrgel ametnikul David Slade'il, kes poksimehelt raha võttis ja veidi hiljem arve eest tasus. Kui palju hiljem, pole siiski artiklis täpsustatud.