Giannina avaldas eelmisel kolmapäeval, Diego 59. sünnipäeval ühe mustvalge lapsepõlvepildi ning kirjutasin selle allkirjaks: "Ta ei sure, kuna tema keha seda otsustab, aga nad tapavad ta sisemiselt, ilma et ta isegi sellest aru saaks. Palvetage palun tema pärast."

Elu jooksul alkoholi ja uimastitesõltuvusega võidelnud Diego Maradona postitas mõned päevad hiljem omapoolse avalduse: "Ma tahtsin teile öelda, et ma pole sugugi suremas. Magan rahulikult, sest ma töötan. Ma ei tea, mida ta mõtles."

"Mida ma tean, on see, et mida vanemaks sa saad, seda rohkem hakkavad inimesed muretsema sinu ära minemise pärast, mitte selle pärast, mida sa teed," jätkas Maradona ning lubas oma lastele, et ei jäta neile päranduseks midagi. "Ütlen teile kõigile, et ei jäta endast midagi maha, ma annetan selle hoopis heategevusse.

Kuigi Maradona üritas endast videos jätta rahulikku ja tervet muljet, oli tal raskusi teatud sõnade hääldamisega, kirjutab The Sun. Ta lausus naeratades: "Ma olen väga terve. Väga terve. Tänan teid."

Juunis lükkas Maradona ümber kuuldused, nagu kannataks ta Alzheimeri rõve käes. "Nad valetavad. Nad räägivad Alzheimerist, aga ei tea isegi, mida see tähendab," süüdistas Maradona Argentina ajalehte Cronica väljamõeldise levitamises.

"Alzheimer on kohutav sõna. Inimesed surevad sellesse. Mina ei sure. Need pojad seal teavad, mida inimestele ette visata, et segadust tekitada."

Samal kuul kinnitas Maradona advokaat Matias Morla, et tema klient astus Mehhiko klubi Doradose peatreeneritoolilt tagasi, et keskenduda oma tervisele ning käia õla- ja põlveoperatsiooni.

Samal ajal läksid internetis ringlema kaks hispaaniakeelset salvestust, mis rääkisid sellest, kuidas Maradona sai südameataki ning kuidas arstid tema elu vaid tänu adrenaliinisüstile päästa suutsid.

42-sekundilises WhatsAppi rakenduse salvestises väitis end Venemaal resideeruva Argentina spordiajakirjanikuna tutvustanud mees, et Maradona on surnud: "Nad teevad uudise homme avalikuks. See on perekonna otsus."

Maradona lubas selle peale, et maksab neljakohalise summa preemiat inimesele, kes aitab selle libauudist levitanud isiku tuvastada.