Vaidluse osapooled olid nigeerlased, 34-aastane Obinna Michael Durumchukwa ja 22-aastane Nwabu Chukwuma. Sõnavahetus läks nii tuliseks, et Durumchukwa viskas Chukwumat klaasiga, mille peale viimane katkise killuga sõbral kõri läbi lõikas.

Kõik see toimus traagiliselt hukkunud mehe sünnipäevapeol tema sõbra üürikorteris. Vaidlust jälgis kõrvalt veel kolmaski sõber, 33-aastane John Okoro, kes nüüd samuti mõrvasüüdistuse kaela sai.

"Sõbrad, kes olid tulihingelised jalgpallifännid, sattusid sõnavahetusse. Ohver sekkus tulisesse debatti ning arvas, et Cristiano Ronaldo on maailma parim jalgpallur, kuid süüdistatav toetas Lionel Messit," ütles kohalik politseiohvitser uudisteagentuurile DNA.

"Kui üks süüdistatavatest hakkas lahkuma, viskas ohver teda klaasiga, tabades tema nägu, ning klaas purunes. Süüdistatav võttis klaasikillu ja lõikas ohvril raevuhoos kõri läbi."

Politsei sõnul on vahi alla võetud meestel lisaks mõrvale ka veel teinegi jama kaelas - nimelt aegus kaks kuud tagasi nende viisa.