Kuna Coleen Rooney Instagrami konto on privaatne ning ta näeb, kellel tema postitustele ligipääs on, oli protseduur iseenesest lihtne. Veelgi lihtsamaks tegi selle asjaolu, et ta kahtlustas lekitamises ühte konkreetset inimest. Selle tõestamiseks blokeeris ta ära kõik oma jälgijad peale selle ühe. Ja ennäe imet! Ei läinudki kaua mööda, kui ta oma värske postituse sisu ühel päeval taas The Sunist leidis.

"Viimase viie kuu jooksul olen postitanud rida võltslugusid, et näha, kas need jõuavad Suni veergudele. Ja teate, mis - jõudsid! On olnud raske end tagasi hoida neid lugusid kommenteerimast, aga ma siiski pean seda tegema. Eriti nüüd, kus ma tean, kes nende lekitamise taga on," kirjutas Coleen Rooney Twitteris.

"See oli Rebekah Vardy!"

Tegemist on Inglismaa koondise ja Leicester City klubi ründaja Jamie Vardy abikaasaga. Viimane on täna avalikult väitnud, et Rooney süüdistustel pole mingit alust.

"Nagu ma sulle just telefonis ütlesin, siis ma soovin, et sa oleksid mulle helistanud, kui sul sellised kahtlused olid. Ma pole sinust mitte kellelegi rääkinud, nagu ka erinevad ajakirjanikud, kes minult sinu kohta aastate jooksul on küsinud, võivad kinnitada," kirjutas Rebekah Vardy Instagramis.

"Sa oleksid mulle võinud kirjutada, mis toimub ja ma oleksin saanud oma parooli muuta, et näha, kas see lõppeb. Aastate jooksul on erinevatel inimestel olnud minu Instagramile ligipääs ning ma avastasin sel nädalal, et ma jälgin inimesi, keda ma isegi ei tea ega ole kunagi ise jälgima hakanud."

"Ma ei taha nalja teha, aga mul pole raha vaja. Mis ma sellest võidaks, kui ma sinu lugusid müüksin? Sa meeldisid mulle väga, Coleen, ja ma olen lihtsalt pahane, et sa niimoodi tegid, eriti praegu, kui ma olen rase. Mul ajab südame pahaks, et ma isegi seda eitama pean."