Keflavikist pärit tudeng avaldas pikantseid detaile oma koosviibimisest Manchester City mängijaga ajalehele Daily Mail.

Noored veetsid pöörase öö Inglismaa koondise hotellis ning ärkasid hommikul kell 6, kui meeskonna turvamehed mängijat otsima tulid. Kõrvaltoas nautisid ajalehe teatel voodirõõme sama tüdruku nõbu Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir (20) ja Manchester Unitedi 18-aastane ründaja Mason Greenwood.

Naised broneerisid hotellis kaks tuba ning kutsusid Inglise koondislased endale pühapäeva varahommikul külla. Mängijad olevat oma ettenähtud tubadesse tagasi läinud kell 3 hommikul. Sellest sai teada ka koondise peatreener Gareth Southgate, kes mehed pikema jututa koju saatis. Islandi politsei tegi meestele karantiinireeglite rikkumise eest 1360 naela (1470 eurot) trahvi. Vutistaarid vabandasid hiljem oma "lubamatu käitumise" pärast.

Lara rääkis ajalehele, et ta aeti üles kolm tundi pärast Fodeni oma tuppa hiilimist. Turvamehed olla tüdrukult nõudlikul toonil küsinud: "Kus poisid on? Kus poisid on?"

"Nad panid tuled põlema ning vaatasid vannituppa ja kappidesse. Meil oli tunne, et nad ei kohtle meid austusega. Nad pidasid meid lihtsalt suvalisteks tüdrukuteks, kes pole midagi väärt," ütles Lara.

Ta avaldas, et tema modellist nõbu Nadia oli kohtumise Greenwoodiga kokku leppinud eksklusiivse kohtinguäpi abiga. Nadia broneeris toa Reykjaviki Radisson Blu Saga hotelli seitsmendal korrusel, mängijad ööbisid kolmandal korrusel.

Lara olevat Nadia keskööl autoga hotelli sõidutanud ning sõidu ajal olla Nadia rääkinud talle mängijast nimega Phil, kes olla Nadialt küsinud, kas tal sõbrannat on. "Ma küsisin, kes see kutt on ja ta oli solvunud, et ma teda ei tunne," meenutas Lara.

"Ma sain ta nime ja vaatasin Instagramist ta pilti, et näha, milline ta välja näeb. Siis nõustusin samuti hotelli minema."

"Jõudsin hotelli ja seal oli väga vaikne. See oli kena hotell ja avaldas mulle väga muljet. Broneerisin toa ja maksin selle eest ise. See maksis 10 000 krooni (62 eurot).

"Phil oli mulle öelnud, et maksab mulle tagasi, aga ei teinud seda. Võtsin toa 700 seitsmendal korrusel, Nadia oli toas 702. Poisid olid kolmandal korrusel. Panin oma asjad tuppa ja läksin Nadia tuppa. Poisid tulid sinna siis, kui ma olin vannitoas," jätkas Lara.

"Rääkisime Nadia toas pool tundi. Ütlesime, et me ei tea jalgpallist midagi ega tea, kes nad on. Me polnud mängu vaadanud ega midagi. Nende jaoks oli see naljakas. Mason valetas oma vanuse kohta. Ta ütles, et on 20, aga on hoopis 18. Ma pakun, et ta oli närvis. Keegi meist polnud alkoholi joonud. Meil olid lihtsalt maiustused kaasas."

"Siis palus Phil, et me läheksime kahekesi minu tuppa. Ma nõustusin. Ta pani telekast mingi komöödia peale. Ta ütles, et on mingi trofee poolest Guinnessi rekordite raamatus. Ma ütlesin: "Jah, väga tore". Ja ta ütles, et on tuleviku pärast põnevil."

"Ta oli nagu tavaline poiss. Ma ei tundnud, et ta oleks keegi kuulus. Me tegime palju nalja. Ta ei rääkinud mulle oma eraelust, kindlasti mitte lapsest või tüdruksõbrast."

Sealt edasi olevat jutt läinud noorte pikkuste peale. Foden on 171 cm. "Ma ütlesin talle, et Nadia on ilmselt temast pikem. Siis ta lihtsalt suudles mind. Mina suudlesin vastu. Ta oli hea suudleja," jätkas Lara.

Kui noored olid seksiga ühele poole saanud, olid nendega ühinenud Mason ja Nadia ning Unitedi ründaja hakkas mobiiliga videosi tegema. "Meil oli lõbus. Mason rääkis, kui ilus mu tagumik on. See oli minu jaoks okei. Ma olin täiesti riides. Ta rääkis seda Philile. Ma ütlesin talle, et kuulen neid küll, mispeale ta vastas, et see on okei."

"Phil ütles, kui kuum ma olen. Ma tõesti arvan, et tal oli minuga lõbus. Ta rääkis minust hästi, ja kui ilus ma olen. Selliseid asju."

Pärast turvameeste külaskäiku kell 6 hommikul heidsid tüdrukud tagasi magama ning ärkasid järgmine kord kell 9 Islandi ajakirjaniku kõne peale, kes oli internetis videosi näinud.

"Ajalehemees ütles, et mängijad oleksid pidanud olema karantiinis ja meie ütlesime, et ei teadnud sellest midagi. Kui ma sellele tagasi mõtlen, siis mul on kahju, et nad meeskonnast välja visati," rääkis Lara.

Pärast seda, kui pildid poolpalja tagumikuga Fodenist viraalseks läksid, on Lara elu muutunud. "Mu ema oli šokis, sest ma olin igas Islandi ajalehes. Mu isa ja vend ütlesid, et ma magasin vaenlasega, sest nad on Arsenali fännid. Aga nad ei arva, et ma midagi valesti oleks teinud."

Kui ta kuulis, et Southgate oli poisid koondisest välja visanud, võttis ta Fodeniga Snapchatis ühendust ja küsis, kuidas tal läheb.

"Ta oli marus ja küsis: "Miks sa seda tegema pidid? Miks sa need pildid tegid?" Ma üritasin selgitada, aga ta ütles, et tal pole selle jaoks aega. See oli viimane kord, kui me kontaktis olime."