Senise nelja aastaga on kogutud raha 45 000 eurot ja sel aastal on korraldajatel soov seda summat taas korralikult täiendada. Tänavu on taas starti oodata motokrossi MM-sarja sõitjaid ja oksjonilt saab osta endale kuulsate ja nimekate sõitjate autogrammidega krossivarustust. Varasematel aastatel on oksjonil olnud krossisõitjate varustuse kõrval müügil palju muud huvitavat nagu näiteks Sebastian Vetteli F1 auto osa, Kevin Korjuse sõidukombinesioon ja palju muud. Tänavu tuleb aga oksjonil müüki haruldane ja Eestis ainuke Ameerika auto, 1951 aasta Plymouth Coupe. Inimene, kes selle auto endale oksjonilt ostab saab endale stiilse masina, mis on Eestis ainuke. Lähiriikides on selliseid autosid siin-seal ostetud ja müüdud, nende hinnad on ulatunud 10 000 euro kanti. Tegemist on täiesti töökorras masinaga, millega sõites on inimeste kadestavad pilgud garanteeritud.

MM-sarja sõitjatest on pühapäeval Tartumaal Lange motokeskuses koos Tanel Leokiga stardis Honda tehasemeeskonna sõitja Jevgeni Bobrõšev Venemaalt, Davide Guarneri Itaaliast, kes oli kiireim mees Tanel Leok ja sõbrad motokrossi soojendusüritusel, mis toimus juulikuus FK Keskuses. Tänavu Sahkar KTM Racing meeskonnas sõitev Harri Kullas on samuti kohal. Palju on tulemas Läti sõitjaid, eesotsas nende hetke edukaima sõitja, Matiss Karroga, samuti on kohal Roberts ja Augusts Justs, Davis Livs, Ivo Steinbergs ja paljud teised. Loomulikult on esindatud Eesti paremik, oma esimese stardi peale vigastust teeb ka Priit Rätsep

Oksjonil saab lisaks eelpool mainitud Plymouth Coupe'le osta maailma tippsõitjate varustust, nagu näiteks tänavustelt maailmameistritelt Jeffrey Herlings'ilt ja Antonio Cairolilt, kümnekordselt maailmameistrilt Stefan Evertsilt, tänavuse USA Rahvuste krossi koondiselt, Tanel Leokilt, Eesti Rahvuste krossi koondiselt ja paljudelt teistelt, kaasa arvatud Eesti sõitjatelt. Väärtust lisavad asjadele omanike autogrammid.

Open klassile lisaks, kus sõidavad siis MM-sarja ässad ja Eesti ning lähiriikide sõitjad on stardis 65 cc ja 85 cc klassid, kellele on see hooaja viimaseks Eesti meistrivõistluste etapiks. Samuti on stardis 50 cc, Naised ja Retro-Legendid klassid. Ka toimub heategevusliku motokrossi Tanel Leok ja sõbrad raames Hobi Grand Final. Open klassis on traditsiooniliselt ühes sõidus ka

Pilet heategevuslikule motokrossile Tanel Leok ja sõbrad maksab 10 eurot ja publiku vahel läheb loosi Yamaha ATV Lange motokeskuselt, 200 liitrit kütust Olerexilt ja haagis Brentexilt.

Kell 10.50 on oksjonile minevate asjade tutvustus, kell 11.10 antakse esimesed stardid, kell 13.30 esimene oksjon, kell 14.00 on kavas teised stardid, kell 16.15 teine oksjon ja kell 16.40 Last Man Standing sõit, millele järgneb kolmas oksjon ja autasustamine.