Finn-paat on tõsine tegija – ta kaalub 145kg, on 4,5 meetrit pikk ja 1,5 meetrit lai ning tema masti kõrguseks on aukartustäratavad 6,6 meetrit. Finni purjepind on üle 10 ruutmeetri – seega võrreldav näiteks terve väiksema magamistoa suurusega. Et nii võimsat tegelast merel taltsutada ja oma soovi järgi kihutama panna, peab sportlasel olema väga palju jõudu ja ohtralt nutikust. Kuidas aga saada selline hiiglane läbi telemaja kitsaste ja nurklike koridoride Terevisiooni stuudiosse?

Selleks tegid kolm tugevat purjetajat tervelt poolteist tundi rasket tassimis-, manööverdamis- ja ülespanekutööd. Samas ilma paadita läbiks selle marsruudi vähem kui minutiga. Delfi fotograaf jälgis ja jäädvustas, kuidas Finn stuudiosse jõudis.

Purjekas külastas Terevisiooni stuudiot selleks puhuks, et jutuks tulid järgmise aasta augustis Tallinnas korraldatavad Finn-klassi maailmameistrivõistlused. Selles klassis, mis muide kuulub olümpiaprogrammi juba 1952. aastast, võistleb ka Eesti esipurjetaja Deniss Karpak, kes kuulub stabiilselt maailma paremikku. Terevisiooni stuudiosse tõi oma paadi aga teine Eesti Finni koondislane Lauri Väinsalu.