Erinevate spordialade nimekatest sportlastest koosnevaid võistkondi oli kohal viis. Selles kategoorias sai ülekaaluka võidu sõudjate kvartett (Kaisa Pajusalu, Joosep Laos, Andrei Jämsä, Tõnu Endrekson), kes said ajaks 8.10. Järgnesid suusatajate esindus (8.36) ja ratturite võistkond (8.58), mille kapteniks oli Rein Taaramäe.

25 võistkonna seas olid absoluutselt paremad tiimid - 1. Sõudjad (8.10), 2. ArcticSport Club (8.21) ja 3. MyFitness (8.22).

"Väga vahva võistlus. Sellises teatevõistluses osalen esmakordselt, tore kogemus," möönis Ateena olümpiahõbe, sõudja Tõnu Endrekson. "Trenni teen küll sõudeergomeetril, aga ma pole kunagi sel alal võistelnud," märkis oma võistkonnas ankrunaisena ergomeetril sõudnud Grete Treier, kes käis hiljuti Prantsusmaal 5000 m kõrgusel kosmoseuuringutel.

Tartu gümnaasiumide esinduste hulgas tuli võitjaks Tartu Kivilinna Gümnaasiumi nelik (8.50) Miina Härma Gümnaasiumi (9.01) ja Hugo Treffneri Gümnaaisumi (9.03) ees.

Spordiklubisid oli võistlemas 10. Põnev duell oli MyFitness ja ArcticSport Clubi võistkondade vahel, kus ArcticSport Club (Margus Parts, Ants Varblane, Margus Kõur ja Anni Rava) edestas 1 sekundiga (8.21) MyFitness (8.22) võistkonda. Kolmandaks jäi TriSmile (8.32).

Prominentide tiimidest alistas Postimees (8.42) Tartu LV (9.29) neliku (Veljo Lamp, Raimond Tamm, Anneli Apuhtin, Urmas Kruuse), kolmandaks jäi Sky Plus (9.44) tiimikapteni, raadiohääle Kertu Jukkumi juhtimisel. 

Nii suurt huvi nagu kogeti esimesel talvehooaja eelsel suusalaadal ei osanud korraldajad aimata. Esimese tunniga oli pool rahva poolt müügile toodud suuskadest ostjad leidnud. "Üllatavalt hästi läks laat korda, võistlus oli emotsionaalne, drenažööril polegi nii lihtne paarsitõukeid teha," nentsi suuslaada peakorraldaja Vahur Teppan, kes ise võistles ka suusatajate tiimis.

Vaata galeriid prominentide võistluselt: