Soome kõmuväljaanne Seiska kirjutas, et Torppa on Latvalat petnud alates kevadest ning glamuuritari armuseks on tunnustatud IT-ärimees. Esialgu lükati kõik kuulujutd ümber, kuid eelmise nädala lõpus teatas Latvala, et talveks plaanitud pulmad jäävad ära.

Nagu selgus, siis Torppa ja Latvala kooselu ei olnud ka eelnevalt pilvitu. Soome meedia teatel ei lubatud Torppat Toyota rallitiimi aladele ning tiimi bossi Tommi Mäkineni sõnul oleks tema Latvala asemel väga löödud ja ei suudaks sellises olukorras üldse rallit sõita.

Kui Latvala teatas meedia vahendusel, et pulmad jäävad ära, siis Torppa elab lõbusat elu edasi. Glamuuritari Instragrami kontolt on näha, et ta naudib jätkuvalt luksuskapuade ostmist ning on enda sõnade kohaselt lihtsalt õnnelik.

Latvala edasine saatus on aga järgneva kuu aja jooksul tõsiselt kaalul. Nimelt ei ole soomlasel järgmiseks hooajaks lepingut. Nüüd tuleb tal isikliku elu tormised ajad selja taha jätta ning teha Kataloonia ja Austraalia rallidel maksimaalne sooritus, et endale tulevaks aastaks töökoht leida.