Viana ootas parasjagu oma Rio de Janeiro kortermaja ees Uberit, kui tema kõrvale hiilis mees, kes viitas, et tal on vöö vahel püstol. ""Anna oma telefon siia. Ära reageeri kuidagi, sest olen relvastatud," ütles ta mulle," rääkis vaid 52-kilone Viana MMAJunkie'le.

"Ta pani käe oma vöö peale ning sain aru, et see, mis tal seal oli, oli liiga pehme, et päris relv olla. Ta oli mulle juba väga lähedal ning mõtlesin: kui see tõesti ongi relv, ei ole tal aega, et seda välja võtta ja kasutada. Lõin teda kaks korda käega ja ühe korra jalaga - ta kukkus. Võtsin tal seljatagant kaela ümbert kinni ja ütlesin: nüüd ootame politseid."

Viana sai hiljem teada, et mehel polnudki tegelikult relva - see, mille peale ta näitas, oli tegelikult hoopis papist välja lõigatud relvakujuline tükk. Möödakäijatel politsei kutsuda lasknud Viana hoidis meest võimude saabumiseni lukus ning kuulis hiljem, et pätt viidi vigastuste tõttu koguni haiglasse. Tegu oli paadunud kurjategijaga, kes oli värskelt vabadusse pääsenud.

26-aastase võitleja sõnul ei olnud see isegi esimene kord, kui teda röövida on üritatud - Belemi linnas koges ta juhtumit, kus kaks meest üritasid talt koos telefoni välja nõuda. "Nad tulid mootorrattal. Üks jäi ratta peale, teine tormas minu poole, murdis mu vihmavarju ja nõudis mu telefoni. Lõin teda näkku ning see ehmatas teda nii palju, et nad põgenesid," meenutas Viana.