"Armastus on kõigest sõna, kuni tuleb keegi, kes annab sellele tähenduse. Just sina tegid seda," pühendas Timma sotsiaalmeedias postituse Sedokovale. "Annan sulle oma südame kogu oma eluks."

Timma avaldas, et plaanis algselt paluda ukrainlannat naiseks juba oma sünnipäeval (2. juulil - toim), kuid plaanid muutusid. "Sain hoopis ühe imelise päeva asemel kaks. Sa korraldasid mulle imelise sünnipäevapeo, mida ma kunagi ei unusta."

Korvpalluri ja laulja suhe on tekitanud Läti meedias aga omajagu kõneainet. Nimelt pettis Timma kohaliku ajakirjanduse teatel praeguse elukaaslasega oma nüüdseks endist abikaasat Sanat, kellega tal on ka ühine poeg. Timma teatas mullu septembris, et on Sanast lahku läinud. "Pool aastat tagasi lahutasin oma poja emast ja alustasin uue eluga. Nüüd on minu jaoks kõige tähtsam armsa poja Christiani eest hoolitsemine."

Juba kuu hiljem sai avalikuks Timma ja Sedokova vaheline suhe. Korvpalluri eksabikaasa Sana on aga avalikult tunnistanud, et Timma pettis teada. "Just sain teada, et minu abikaasa lahutas minust aasta tagasi. Kas tõesti? Ma ei teadnud seda, küll aga olin kursis, et pool aastat tagasi ta alustas minu petmist. Kas see on sama ****, kes on on saanud kolm last kolme erineva mehega? On ta väärt seda?" meenutas väljaanne Sejas lätlanna Sana sõnu.

37-aastane Sedokova on olnud varasemalt kaks korda abielus. Tal sai esimese tütre abielust Valgevene jalgpalluri Valjantsin Bjalkevitšiga (suri 2014. aastal 41-aastaselt - toim) ja teise tütre abielust ärimehe Maksim Tšernjavskiga. Lisaks on tal poeg kooselust ettevõtja Artjom Komaroviga.