Endine Tottenhami mängija O`Hara, kes teenib hetkel Inglismaa esiliigaklubis Wolverhamptonis 35 000 naelsterlingit ehk 43 000 eurot nädalas, kurtis Twitteris, et tippjalgpalluri elu ei ole meelakkumine, vahendab Daily Mail.

“Elu oleks märksa lihtsam, kui ma teeniksin 100 naela nädalas, wts stress,” kirjutas 26-aastane poolkaitsja, kes on abielus Inglismaa eksmissi Danielle Lloydiga.

Jalgpallur sai sellise avalduse eest Twitteris hulga vihaseid vastuseid.

“Mul on Jamie O'Harast kahju. See võib tõesti olla ääretult stressirohke elu, kui peab tegema paar treeningut ja paar mängu nädalas tuhandetesse ulatuva nädalapalga eest,” kirjutas Christian Wainwright Twitteris. 

“Jamie O'Haral on tõesti väga raske elu. Ilus karjäär, imeilus naine, tore perekond, palju raha – ja tema on ikka stressis! Tunneme kõik Jamiele kaasa!” säutsus Nick Daniels.

Jalgpallur vastas vihaselt: “Miks inimesed arvavad, et kui ma teenin suurt palka, ei pea ma arveid ja laene maksma? Osad inimesed ei saa asjadest üldse aru.”

Sellele järgnes uus kriitikatulv, mille järel pidas jalgpallur oluliseks küsida, kui palju tema kriitikuid tegeleb tema kombel heategevusega. 

“Jamie O`Hara paugutab, kui kõva annetaja ta on… ja seda kõike pärast seda, kui kurtis, et 100 naelase palgaga oleks elu kergem,” vastas Aaron Ingham vutitähele. 

Uue kriitikatulva järel, kus vutitähte sõimati ärahellitatud miljonäriks, otsustas O`Hara oma Twitteri konto sootuks sulgeda. 

Samal päeval, kuid O`Hara kurtis raske elu üle, jäi tema naine Liverpooli kallites kaubamajades šopates paparatsode kaamera ette.