Proovivad isegi Passatid ja Sierrad. Ning kui nad sellele Itaalia iludusele juhuslikult kaotama peaksid, räägivad nad hiljem ikka sõpradele: "Tead, panin täna joonel Lamborghinile ära!"

Meie seekord kedagi joonele panema ei hakanud, vaid vaatasime, kuidas sellise autoga üldse konarlikel Tallinna teedel liigelda saab. Pikka lõbusõitu meil teha ei õnnestunud. Nagu kõik Kingitus.ee kaudu antud teenust ostvad inimesed, tegime vaid 10-minutilise tiiru loomaaia ja Rocca al Mare keskuse ümbruses.

Elamus oli mõistagi vägev! Nagu omanik ka ise ütles, on tegu rohkem kunstiteose kui autoga, milles istumine on väga eriline tunne. Leedukad leidsid taolise iluduse ühest Itaalia müügiportaalist ning said selle praktiliselt olematu läbisõiduga. Kuigi see võib välja võtta kuni 315 km/h, pole seda kunagi ringrajal proovile pandud ning tänavatel teatavasti niisugust kiirust arendada ei tohi.

Kadestan Kingitus.ee Leedu variandi kliente, kellele korraldatakse samasuguseid lõbusõite maanteedel, kuid jäin rahule ka Paldiski maanteel nullist 70-ni kiirendamisega. Kui kunagi maast 150 000 eurot leian, ostan kasutatud mudeli ehk endalegi.