Reali Austraalia-turnee ajal proovis portugallane ära rääkida kängurumaal elavat Brasiilia modelli Aline Limat. Paraku tulutult.

Ronaldo palus Limal Instagrami kaudu teha "jõusaali-selfiet" ning kui naine vastas, et on juba suhtes, pakkus Ronaldo, et tema poiss-sõber ei pea sellest ju teada saama. Lisaks pakkus Ronaldo välja, et ta võiks nende kohtumisele kaasa võtta mõne sõbranna.

Kõik sai alguse tegelikult Lima enda initsiatiivist. Kui naine kuulis, et Ronaldo on Austraalias, küsis ta Instagramis, kas ta on tema poiss-sõbralt Alexilt juba fännikirja saanud. 30-aastane jalgpallur haaras võimalusest ning küsis: "Kas ma saaksin foto sinust jõusaalis?"

Kui Lima ütles "Ei, mu poiss-sõber ei oleks kuigi õnnelik", vastas Ronaldo "Keegi ei saa teada, kallike. Tasa. Ma ei näita kellelegi."

Lima jätkas: "Tõesti?" Ning küsis siis, kas ta poiss-sõber võiks temaga kohtuda, kuniks ta veel Austraalias on. Kuid Ronaldo vastas: "Jah, iludus. Aga see on raske. Ma ei taha teda tunda. Ma tahan sinuga kohtuda."