Härra United vedas Bulgaaria võimudega nimevahetuse pärast vägikaigast 15 aastat, kuid sai selle hiljuti advokaatide abiga siiski tehtud. Kuna politsei nii pikalt tema perekonnanime passis Unitediks nimetamast keeldus, tätoveeris ta Manchester Unitedi logo endale ka laubale.

"Kui keegi nüüd mu nime küsib, osutan ma lihtsalt oma laubale," rääkis mees The Sunile. "Inimesed ei naera mu üle, vaid vaatavad mind suure imetlusega."

"Tõestasin sellega oma lojaalsust Unitedile. Mõtlesin tätoveeringu teha ka käele, aga sellel poleks sama suurt mõju," lisas ta. 

Härra United, kellel on ka kass nimega David Beckham, on oma silmaga näinud vaid ühte ManU kohtumist. See oli viis aastat tagasi, kui United võitis Old Traffordil 2:1 Boltonit. Mees rääkis, et pidi selleks oma 20-eurosest päevapalgast raha koguma kolm aastat.  

50-aastane bulgaarlane (ametliku nimega Manchester Zdravkov Levidzhov-United) ütles, et tuli nimevahetuse ideele 1999. aasta 27. mai hommikul pohmelliga ärgates. Eelmisel päeval oli Manchester United võitnud dramaatilises Meistrite liiga finaalis Müncheni Bayernit.