"Teatame Jerome'iga ülima elevusega, et me ootame oma esiklast!" hõiskas 31-aastane belglanna Instagramis.

"9-aastaselt oma ema kaotamine on siiani suurim väljakutse, millega oma elus kokku olen puutunud, kuid see pani mind ennast unistama, et võiksin kunagi olla ema oma lastele," lisas ta.

"Mu karjäär on alati olnud mu esimene prioriteet, kuid üha raskem on olnud seda unistust kõrvale lükata ning oma enda väikse perekonna alustamisega viivitada. Oleme rohkem kui õnnelikud, et saame seda beebit aprillis meie peres tervitada."

2004. aastal profikarjääri alustanud Wickmayer on võitnud WTA tasemel viis üksikmängu ja kaks paarismängu tiitlit. Suurtel slämmidel on tema parimaks tulemuseks 2009. aasta US Openi poolfinaali pääsemine. Karjääri parima edetabelikoha saavutas ta 2010. aastal.

Tänavusel French Openil pidi Wickmayer reketid pakkima juba kvalifikatsiooni avaringi järel. US Openi põhiturniiril kaotas ta teise asetusega USA tennisistile Sofia Keninile.

Wickmayer abiellus 2017. aasta 16. juulil oma pikaaegse poiss-sõbra Jerome van der Zijliga, kes mängis kuni 2012. aastani Belgia esiliigas jalgpalli.