Nimelt kirjutab The Sun, et 21-aastane Balotelli on petnud oma modellist tüdruksõpra Raffaella Ficot, kellele ta 25. veebruaril Blacburn Roversi vastu väravat lüües 47 000 fänni silme all armastust avaldas, paljastades oma mängusärgi all kirja "Raffaella Ti Amo" (tõlk: Raffaella, ma armastan sind).

Sündmuste keskmes on taas lõbutüdruk Jennifer Thompson, kes 2010. aastal põhjustas skandaali Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney peres. Toona olla Rooney oma lapseootel naist Coleeni Thompsoniga viimase väitel petnud nelja kuu jooksul seitse korda.

The Sun avaldab, et Balotelli armastusavaldus leidis aset kaks päeva pärast seda, kui ta oli Jenniferi magatanud. Kokku olla itaallasest vutistaar eskorditüdrukuga kohtunud viis korda ning oma tüdrukusõbra teadmata temaga kaks korda seksinud.

"See ei olnud lihtsalt ühekordne juhtum. Jenny ja Mario kohtusid umbes viis korda ja seksisid kaks korda," rääkis kõmulehele üks anonüümseks jääda sooviv Thompsoni sõber. "Šampust voolas ojadena ning üks asi viis teiseni. Jennyl polnud õrna aimugi, et tal on tüdruksõber. Ta käitus nagu vaba mees. Ta teadis, et see on sama tüdruk, kes Rooney'ga kolmekat tegi, kuid see ei kõigutanud teda põrmugi. Ta küsis temalt selle kohta kõike."

Juhtunut kommenteeris ka Balotelli agent Mino Raiola, kes tunnistas, et palluril oli Jenniferiga põgus kokkuppuude ning nimetas Balotellit nooreks ja impulsiivseks meheks, kes on langenud spetsiaalselt jalgpallureid jahtivate tüdrukute ohvriks.

"Mario ei näe põhjust, et teemat peaks vaka all hoidma ning on valmis kõikide tagajärgedega, mis selle avalikkusesse jõudmisega kaasnevad, silmitsi seisma," lisas agent.