Sel puhul on oma põhjus rõõmustamiseks ka eestlastel - nimelt võib ajaloos teist korda mängust leida Eesti koondislase, kelle oskuste üldpagasit suurema ratinguga kui "75" hinnatakse. Esimest korda oli mõne Eesti mängija rating üle "75" 2011. aastal, kui toona Thierry Henry ja teiste suurnimede kõrval New York Red Bullsis pallinud Joel Lindpere rating "76"-ni küündis.

Tänavu jõudis üle "75"-se ratinguga "kuldse kaardi" klubisse Ragnar Klavan, kelle hinnang pärast edukat Bundesliga hooaega "74" pealt "77" peale tõusis.

Kuigi tegu on vaid arvutimänguga, võib teatavaks saavutuseks seda siiski pidada - nimelt kulutab FIFA mängu väljaandja EA Sports igal aastal märkimisväärseid summasid, et võimalikult paljudele mängijatele tugev taustauuring teha ning selle põhjal nende "oskustekaart" kokku panna.

Kokku võib tuleval nädalal väljalastavast mängust leida viis eestlast - lisaks Klavanile on mängus veel Konstantin Vassiljev (rating "69"), Enar Jääger ("66"), Karol Mets ("65") ning Sander Puri ("61").