Professionaalidele on start Merivälja muuli kõrvalt , kuid väiksema avaveeujumise kogemusega huvilised saavad ujumisega liituda ka alates Pirita rannapoidest, kus ujumise suunaks on Pirita muul suunas ja kogu distants ujutakse seespool poide ala. Et pikamaaujujatega kenasti sammu jõuaks pidada , tuleks ranna-alalt startida umbes 10 minutit pärast proffide vette minekut. Vette võib minna nii kalipsos kui ka ilma. Kõigile trassi läbinutele pakutakse sooja teed ja antakse üritusel osalemise tõenduseks ka sümboolne suveniir.

Ujumise marsruut kulgeb ranna lähedal ja seega on võimalik ka pealtvaatajatel ujujatega samas tempos Meriväljalt Pirita muulini kaasa liikuda.

“Kui tunned, et tahad liikumisaastal proovida midagi uut, aidata kaasa avaveeujumise ja ujumisoskuse tähtsuse tutvustamisele, sa ei heitu ilmataadi viperustest, sinu tervis on raudne ja külm vesi on sinu jaoks kui nauding või vähemalt põnev väljakutse, siis registreeri ennast kindlasti üritusele. Avavee ujumisvõistlus on midagi enamat kui lihtsalt üks pikk distants: see on meri, tuul, lained ja oma võimete uutmoodi proovilepanek. Vali endale sobiv distants ja osale koos Viimsi Veeklubi liikmetega Tallinna Muuliujumisel!”, kutsub ürituse peakorraldja Janika Tüür kõiki huvilisi üritusel osalema.

Kogunemine ujumisvarustuses Merivälja muulil 11. juulil hiljemalt kell 18:00. Vette minnakse kell 19:00. Rahvadistantsi algus kl 19:10.
Üritusele registreerimine: info@veeklubi.ee
Osalustasu on 5 EUR, mis tuleb tasuda kohapeal. Rahvadistantsil on osalemine tasuta.

Kõik osalejal peavad ürituse stardipaigas allkirjastama omavastustuse lepingu. Isiklikud asjad saab jätta korraldaja autosse ja need transpordidakse Piritale. Ujumise stardipaika saabumiseks ühistranspordiga soovitame kasutada linnaliinibussi nr 1A ja tulla maha Tuule peatuses.

Tallinna Muuliujumise koduleht: http://muuliujumine.blogspot.com/

Kohtumiseni muulil!