Vana-aasta jooksu programmis on kaks distantsi: maraton ehk 42,195 km ja 8,4 km. Lühem distants on mõeldud läbimiseks ka kepikõnnisõpradele.

Võistluskeskus ja start-finiš on Rocca al Mare kooli parklas ning jooksurada kulgeb Kakumäe kergliikluse teedel.

Maratoni start antakse kl 09:30. Lühemale distantsile (8,4 km) lähetatakse liikumishuvilised kl 13:00.

NB! Soodsam registreerimine lõpeb 30. novembril !

2014 Vana-aasta jooksu juhendid ja registreerimise info: www.stamina.ee/rahvajooks
Vana-aasta jooksu leiad ka Facebookist SIIT.

Traditsioonilise heategevusjooksu igast osavõtutasust läheb 5 EUR heategevusele.

2013.aasta DNB Vana-aasta Heategevusjooksu igast osavõtutasust läks 5 eurot Peeteli kogudusele ebasoodsas kasvukeskonnas elavate laste ja noorte hariduse omandamise toetuseks.

Alates 1997. aastast on Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskus pakkunud ebasoodsas kasvukeskonnas elavatele lastele ja noortele toetust hariduse omandamisel. Päevakeskuse, tänavatöö ja õpilaskodu kaudu saab igas kuus kokku regulaarset toetust üle 70 lapse ja noore. 6 päeval nädalas on avatud päevakeskus ning vajadusel on võimalik elada õpilaskodus. Pakume toitlustamist, pesemisvõimalust, õpiabi ja võimalust turvalises keskkonnas vaba aega veeta. Õpilaskodus elamise esmaseks eeltingimuseks on lapse või noore soov ja valimisolek haridusteed jätkata.

Aitamaks suuremate õpiraskustega noori, töötab keskuses viiel päeval nädalas (15:00-17:00) kaks õpetajat. Valdav osa lastest pärineb muukeelsetest peredest ja Peetelis on neil hea võimalus õppida eesti keelt.

Alates 2005. aasta algusest on keskus oma tegevust jätkanud ainult tänu eraisikute, ettevõtete ja erinevate organisatsioonide toetusele.

Peeteli keskuse tegevuse kohta on võimalik saada lisainformatsiooni keskuse kodulehelt www.peeteli.com