Just pulbervärvide kasutamine on see, mis kogu sündmuse nii elamusterikkaks teebki. Wow Run-i eristab teistest samalaadsetest ettevõtmistest ka see, et osavõtu eesmärk pole mitte joosta parim aeg, vaid lihtsalt tunda liikumisest ja seltskonnast rõõmu ning pulbervärvide kasutamine seejuures annab hingematva lisaefekti. Pole oluline, kas jooksed, kõnnid või teed hoopis kepikõndi. See pole võistlus, vaid fun!

Ajalugu
Wow Run on esimene omalaadne üritus Baltimaades.

Wow Run on inspireeritud traditsioonilisest India pidustusest HOLI, mida tuntakse ka kui Värvide Festival. Igal kevadel tulevad tuhanded hindud tänavatele ja tähistavad uue hooajaja algust, mil jäetakse jumalaga talvega ning tervitatakse värviderohket tärkavat kevadet. Inimesed riietuvad valgesse ning alguse saab hingemattev värvide mäng, kus ei ole vahet, mis soost, vanusest või ühiskondlikust seisusest (kastist) sa oled. See on ainus püha Indias, mis murrab väga rangeid sotsiaalseid norme.

Tervislikkus
Lisaks sellele imelisele emotsioonile, mida Wow Run pakub, on tegemist ka tervislikke eluviise propageeriva üritusega. Meie eesmärgiks on tõestada, et tervislik ja aktiivne elu ei pea olema alati midagi igavat ning pealesunnitut, vaid tegelikult puhas fun. Küsimus on ainult suhtumises ja vahendites.

Rõõm
See emotsioon kui kokku tuleb suur hulk inimesi, kes lihtsalt tunnevad liikumisest rõõmu ning naudivad kevad-suvist päikesesära, seltskonda ja värvide mängu enda ümber. Sa pead olema üks osa sellest, et tunda tõelist õnnetunnet.

Ole sina ise!
Iga üks omas tempos! Keegi aega ei võta, sest see ei oma mitte mingit tähtsust. Kõige olulisem on see, et Sa kogeksid, kui mõnus on liikumine ning kui palju fantastilisi inimesi meie ümber ja keskel on.