Varem Liikumisaasta 2014 koduks olnud veebileht sai uue näo koostöös ühendusega Sport Kõigile, Eesti Olümpiakomitee ja Ajakirjade Kirjastusega. Liigume.ee portaali eesmärk on suurendada teadlikkust liikumisharrastustest ja tuua liikumise juurde rohkem inimesi. Liigume.ee sisaldab kõige põhjalikumat spordiürituste kalendrit Eestis, teste oma kehalise vormi hindamiseks, spordiürituste korraldajate eksklusiivset infot, spordiblogisid ja uudiseid.

Eurobaromeetri küsitlused ja EOK liikumisharrastuse uuringud näitavad Eestis spordi- ja liikumisharrastuse kasvutrendi. Viimase, 2014. aasta sügisel läbi viidud küsitluse järgi tegeleb Eestis regulaarselt liikumisharrastusega 42% täisealisest elanikkonnast ja aasta jooksul leiab tee vähemalt mõnele rahvaspordiüritusele u 250 000 inimest.

„Ajakirjade Kirjastuse ja ühenduse Sport Kõigile ühine eesmärk on valdkonda populariseerida ja huvi liikumisharrastuse vastu veelgi kasvatada, pakkudes pidevalt täienevas ja arenevas portaalis kasulikku ning praktilist infot kõigile tervisest ja spordist huvitatutele," kommenteeris koostööd Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees Tõnu Väät.

Ühenduse Sport Kõigile peasekretär Peeter Lusmägi ütles, et strateegias “Eesti sport 2030” sõnastatud eesmärgi kohaselt vastab aastal 2030 eestimaalaste vaimne ja kehaline tasakaal ning heaolu Põhjamaade tasemele. „Selle eesmärgi saavutamise üheks eelduseks on inimeste suurem teadlikkus liikumisharrastuse vajalikkusest. Uuest portaalist leiavad nõuandeid nii olemasolevad harrastajad kui ka need, kes plaanivad korrapäraselt liikumisega tegelema hakata. Koostöö Eesti juhtivate teadlaste ja õppejõududega tagab ka portaalis oleva info usaldusväärsuse,” rõhutas Lusmägi.

Ühendus Sport Kõigile tegeleb liikumisharrastuse koordineerimisega Eestis. Ühendusse kuulub 56 spordiühendust ja -klubi. Ühendus Sport Kõigile on Eesti Olümpiakomitee ning maailma tervisespordi katusorganisatsiooni TAFISA liige.