Stamina Tervisejooksu- ja kõnni sari koosneb 21 etapist kus joosta või kõndida saab läbi hooaja kolmapäeviti ja/või neljapäevitui. Kui kolmapäev on eelkõige jooksu suunitlusega, sisaldades ka jooksutundi, siis neljapäevase etapi rõhuasetus on kepikõnnil ja käimisel. Seega on soovijail võimalik osaleda erinevatel liikumisradadel Tallinnas ja lähiümbruses kokku 42 korda.

Sarja etapid toimuvad kokku 15 erinevas parkmetsas ja terviserajal Tallinnas ja selle lähiümbruses. Tervisejooks ja –kõnd sarjas saavad osaleda nelja kuni viieliikmelised tiimid ning sarjaga on oodatud liituma ka individuaalosalejad.

Sarjas osalejate motiveerimiseks on sarja lõppedes väärt auhinnad.
Parim tiim saab pärjatud reisikinkekaardiga väärtuses 3000 EUR ning kahele võistkonnale on lohutusauhindadeks DFDS Seaways poolt merereis Rootsi. 

Sarjaga liitumiseks on veel mitmeid häid põhjuseid. Jätkuvad traditsioonilised terviseuuringud ning Eesti hetke esimaratoonari Roman Fosti eestvedamisel saab kolmapäeviti osaleda ka jooksutundides.

Sarja raames toimub ka viie osavõistlusega jooksuvõistluse sari, kus selguvad kiiremad ja on võimalik testida oma jooksuvormi enne nädalavahetuse jooksuvõistlusi.

Etapi osaluskorra saab kirja sama kalendrinädala sees kolmapäevasel või neljapäevasel toimumiskorral. Lisaks on osalemata jäänud etappe võimalus järele joosta või kõndida järeleaitamise etappidel, millisteks on teised Stamina korraldatavad rahvaspordiüritused DFDS Järvejooksude etapid, Suple Sõtku Sörgi rahvatriatlonid ja Kõva Mehe Jooks.

Populaarse liikumisharrastus sarjaga Tervisejooks ja –kõnd saab liituda täna Kadriorus.
Sarja info www.stamina.ee/tervisejooks